Slovenske železnice: U prva četiri mjeseca gubitak 9,67 milijuna eura

Bez autora
Jun 28 2012

Na današnjoj je sjednici nadzorno vijeće Slovenskih željeznica predstavilo rezultate poslovanja SŽ u prva četiri mjeseca te ocjenu poslovanja u prvih pet mjeseci ove godine. U prva četiri mjeseca su ostvarili gubitak iz poslovanja u visini od 5,43 milijuna eura, dok je cijeli gubitak iznosio 9,67 milijuna eura. Nakon što su počeli štedjeti na području prihoda, izdataka i materijalnih troškova te plaća, poslovanje se počelo poboljšavati. Procijenjen ukupan gubitak SŽ-a u prvih 5 mjeseci se procjenjuje na 8,1 milijuna eura, što je poboljšanje za 1,57 milijuna eura. U planu imaju i rebalans ovogodišnjeg poslovnog plana.

Slovenske železnice: U prva četiri mjeseca gubitak 9,67 milijuna euraNa današnjoj je sjednici nadzorno vijeće Slovenskih željeznica predstavilo rezultate poslovanja SŽ u prva četiri mjeseca te ocjenu poslovanja u prvih pet mjeseci ove godine.

U prva četiri mjeseca su ostvarili gubitak iz poslovanja u visini od 5,43 milijuna eura, dok je cijeli gubitak iznosio 9,67 milijuna eura.

Prema njihovim riječima, nakon što su počeli štedjeti na području prihoda, izdataka i materijalnih troškova te plaća, poslovanje se počelo poboljšavati. Procijenjen ukupan gubitak SŽ-a u prvih 5 mjeseci se procjenjuje na 8,1 milijuna eura, što je poboljšanje za 1,57 milijuna eura. U planu imaju i rebalans ovogodišnjeg poslovnog plana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik